Ina Zhupa: Si e dëmton biznesin e vogël Bashkia Tiranë!

164
Shikoni dy shkresa te leshura nga bashkia e Tiranes ne harkun kohor prej 10 ditesh nga njera tjetra.
Shkresat jane per detyrimet financiara qe i paguan biznesi bashkise se Tiranes.
Ne shkresen e pare rezulton 0 detyrime te meparshme, ndersa 10 dite me vone dalin detyrime te meparshme. Edhe detyrimet aktuale ndryshojne ne harkun kohor te 10 diteve.
Gjithashtu po ta shikoni me date 13 ushqimorja e lagjes quhej biznes i vogel, ndersa 10 dite me vone ne shkresen tjeter quhet biznes i madh. ( ne shkrese shenjat BV dhe BM)
Cfare eshte kjo? Abuzim i paster me detyren, paaftesi nga Bashkia apo tentative per te pasur marredhenie korruptive duke levizur shifrat ne shkelje te ligjit?
Si do qe te jete, eshte ne dem te biznesit. Ky eshte Veliaj dhe administrata e tij.