GJIROKASTËR/ Numërohen 28 kuti. PS në avantazh, vendin e dytë e mban LSI, ja votat e PD

90
Nga hapja e 28 kutive të para në qarkun e Gjirokastrës, PS rezulton të jetë në avantazh, e ndjekur nga LSI dhe PD. Gjithsej në këtë qark pritet të numërohen 235 kuti votimi.
Në bazë të këtij numërimi PS udhëheq me 3737 vota, ndjek LSI me 1640 vota dhe PD me 1364 vota.