Fshehje pasurie dhe pastrim parash, deputeti Alfred Peza merret i pandehur

188
Prokuroria e Përgjithshme i ka komunikuar akuzën për fshehje pasurie dhe pastrim parash deputetit të Partisë Socialiste Alfred Peza, ndërsa ka kërkuar të merret si i pandehur.
Prokuroria do të dërgojë dosjen në Gjykatën e Lartë për gjykimin e deputetit socialist. Peza ishte i pranishëm në prokurori së bashku me avokatin e tij Ardian Visha.

Vijon…