(FOTOLAJM) Nis para kohe bllokimi i rrethrrotullimit në Tiranë

256
Pak minuta para se të shkojë ora 11;00, moment kur protestuesit e Partisë Demokratike do të bllokojnë rrugët në dy pika në Tiranë, duket se interesi i mediave është maksimal për atë që do të ndodhë. Në rrethrrotullimin tek Shqiponja duket se gazetarët dhe kameramanët e televizioneve ishin të parët që bllokuan rrugën, në pritje të protestës.