E pazakontë! Klement Zguri, kryetar i KQZ largohet nga mbledhja për dekretin e Metës

195

Kryetari i KQZ-së, Klement Zguri nisi mbledhjen e KQZ-së që ishte thirrur nga n/kryetari (PS) Denar Biba me kërkesë për të shqyrtuar dekretin e Presidentit për të shtyrë datën e zgjedhjeve.

“KQZ dhe unë personalisht duhet ti bindemi një dekretit. Një dekret i Presidentit është detyrues. Refuzoj ta çoj në Kolegjin zgjedhor”, tha Zguri.

Ai u largua nga drejtimi i mbledhjes dhe tani mbledhja po zhvillohet nga n/kryetari Biba i cili thotë se ky dekret bie ndesh me Kodin Zgjedhor dhe Kushtetutën.