Del edhe një kandidat tjetër për Kryeprokuror, ja cili është

244
Shfaqet një tjetër kandidat për postin e Prokurorit të Përgjithshëm të Shqipërisë. Ai është Xhemal Saliaj, aktualisht prokuror në Vlorë prej 5 vjetësh dhe dhe ish-kryeprokuror në Berat në vitet 2002 – 2012.
Mësohet se Saliaj ka dorëzuar dosjen pranë Kryeprokurorit aktual të Republikës së Shqipërisë Adriatik Llalla.
Afati për pranimin e kandidaturave përfundon nesër në ora 18:00. 
Sot, Kryeministri Edi Rama u bëri ftesë prokurorëve të kandidojnë për kreun e tyre të përkohshëm dhe njëherësh ftoi kryetarin e opozitës, Lulzim Bashën, të bashkëpunojnë në këtë proces.