Braimllari: Sot i proçeduar duhet të ishte Edi Rama dhe jo banorët e Unazës së Re

167

Nga Endrit Braimllari:

Sot i proçeduar duhet të ishte Edi Rama dhe jo banorët e Unazës së Re.
Edi Rama dhe hajdutët e tij duhet të ishin në burg, jo banorët e Unazës së Re që protestojnë për të mbrojtur pronën.
Edi Rama ndryshon ligjin me një parlament ilegjitim, të kapur nga trafiku i drogës, korrupsioni dhe krimi.
Kërkon burg kush bllokon rrugën por ndërkohë asnjë masë nuk merret ndaj Edi Ramës që vjedh hapur në projektet e tij korruptive dhe prish në kundërshtim me ligjin pronën e qytetarëve.