Beqaj: Transparencë me listën e barnave me rimbursim

186
Ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj, garanton transparencën e listës së barnave me rimbursim, duke publikuar në një ling listën e plotë të barnave për periudhen prill-qershor 2015. Ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj, nëpërmjet një postimi në Twitter shprehet: “Transparenca me Listën e Barnave me Rimbursim/ Ja konsumi i barnave me rimbursim për periudhën prill-qershor 2015 | http://t.co/ftvFA58nAk”. Konsumi i barnave me rimbursim i LBR shfaqet online për publikun dhe institucionet e interesuara për të garantuar transparencën”.