Bahri Shaqiri: Edhe 5 ditë dhe këtij sekti korruptiv i vjen fundi dhe çdo shkelje do dalë në dritë dhe përpara drejtësisë

53
Sigal

Ditën e sotme, kandidati për deputet i LSI në Qarkun e Durrësit, Bahri Shaqiri me anë të një postimi të shpërndarë në rrjetet sociale, ka denoncuar një tjetër shkelje të qeverisë “Rilindase”.

“Teksa Ardian Çela me bandën e tij kërkon tek Kadastra pa asnjë lloj kompromisi të punohet, legalizohet, certifikohet çdo lloj shërbimi që kërkon partia, qytetarët nuk priten dhe nuk marrin shërbim në momentin që nuk shkojnë te selia e PS. Por hasen me forcat e policisë vetëm për të kërkuar sqarime dhe shërbime”,- shprehet Shaqiri në postimin e tij.

Postimi i tij i plotë:

Teksa Ardian Çela me bandën e tij kërkon tek Kadastra pa asnjë lloj kompromisi të punohet, legalizohet, certifikohet çdo lloj shërbimi që kërkon partia, qytetarët nuk priten dhe nuk marrin shërbim në momentin që nuk shkojnë te selia e PS. Por hasen me forcat e policisë vetëm për të kërkuar sqarime dhe shërbime
Edhe 5 ditë dhe këtij sekti korruptiv i vjen fundi dhe çdo shkelje do dalë në dritë dhe përpara drejtësisë
Bahri Shaqiri
Kandidat për Deputet
LSI Durrës
#DurresiShtepiaJuaj
#LSI