Ky është babai më i mirë i vitit 2018-të

250
Edhe pse viti 2018 vetëm sa ka filluar, ky burrë sapo ka fituar çmimin ‘’babai i vitit’’.
Steve Haddad ka veshur një kostum të zi për t’i shoqëruar dy vajzat e saj deri sa po vallëzonin me këngën e Beyonces ‘’Single Ladies’’.
Sipas revistës People, Haddad dhe vajzat e tij me këtë vallëzim kishin për qëllim të fitonin garën brenda familjes që do të bëhej për Krishtlindje.
Gruaja dhe nëna e vajzave, Spadaro Haddad nuk e priste që të dilte aq bukur dhe qesharake. Për këtë arsye ajo xhiroi bisedën dhe e shpërndau me familjen dhe miqtë.
Gjithashtu, ajo shpërndau këtë video më vonë edhe në Facebook ku arriti mbi 23 milionë klikime.