Kapsula autonome ‘SpaceX Crew Dragon’ rezultoi e sukseshme

240

Kapsula ‘SpaceX Crew Dragon’ i është bashkuar me sukses Stacionit Ndërkombëtar të Hapësirës. Manovra u zhvillua në mënyrë të pavarur dhe ky sukses është një hap vendimtar drejt aftësimit të NASA-s për të nxitur fluturimin e astronautëve.

Ky bashkim shënon suksesin e plotë të fluturimit të parë pa pilot të këtij misioni, i quajtur Demo-1, i cili është pjesë e programit të fluturimeve komerciale të NASA-s.