Shpërthen raketa kur po fliste xhihadisti

150
Ai po mbante një fjalim dhe nuk mund ta mendonte që do të ishte i fundit në jetë për të. Pasi xhihadisti fillon të mbajë fjalimin të cilin po e regjistrojnë për ta publikuar, paprimtas nje raketë që mendohet të jetë nisur nga një avion rus, i shpërthen në vëndin ku ai po qëndronte.
Pas shpërthimit reagimet e personave të tjerë të pranishëm aty janë të tmerrshme.
Sipas shkrimeve të disa mediave, besohet se videoja është regjistruar në Hama, Siri.