Rita Ora nuk mund të bëhet mike me ish-të dashurit

140
Nëse ka pasur ende ndonjë dyshim se Rita Ora ka përfunduar miqësisht lidhjet e saj me ish-të dashurit, Calvin Harris dhe Rob Kardashian, ky dyshim përfundoi tashmë.
24 vjeçarja, foli të dielën për “Kyle & Jackie O on KIIS 1065 “, duke thënë se ende nuk mund të jetë mike e të dashurit të ri të Taylor Swift Calvin Harris dhe vëllait të vogël të Kim Kardashian.
“Ka mundësi që një lidhje të përfundoi me miqësi, por kjo ndodhë shumë rrallë, sepse vazhdimisht do ta kujtosh atë që ka ndodhur më herët ndërmjet teje dhe atij personi”, tha Rita Ora.