Po bën xhiron e botës! Biznesmeni shqiptar i fut duart dhe mbështet kokën në gjoksin e Pamela Anderson

54
Para disa javësh ishin në qendër të mediave pasi janë fotografuar disa herë në shoqërinë e njëri-tjetrit në disa ambiente të ndryshme. Të gjithëve na u krijua përshtypja se ishin thjesht miq të mirë por një foto e publikuar së fundmi na ngjall dyshime të tjera. Bëhet fjalë për biznesmenin shqiptar, të riun Fatmir Hysenbelliu dhe Pamela Anderson të cilët këtë herë janë filmuar bashkë në Cannes, teksa kanë kaluar disa momente të këndshme bashkë. Madje, fotoja e tyre është publikuar edhe si fotoja e natës në VIP Room Cannes. Në këtë foto, Oni i veshur me një kostum serioz i fut duart në kofshë, mbyll sytë dhe mbështetet në gjoksin e Pamela Anderson, e cila mban veshur një fustan të bardhë.