Mollie King, shumë seksi në të brendshme

522
Mollie King ka treguar trupin e saj të tonifikuar derisa ka postuar shumë seksi në të brendshme pikërisht në ditën e Shën Valentinit

Ajo më parë kishte thënë se nuk synon asnjëherë të marrë epitetin e një seks simboli.

Por, në fotot e fundit ajo është paraqitur pikërisht e tillë derisa ka bërë kampanjë martketingu për Boux Avenue.

Fotot janë lansuar mbrëmë vonë për Ditën e Shën Valentinit dhe me të vërtetë është shfaqur shumë joshëse.