Modelja shqiptare guxon, pozon nudo

163
Është vetëm 20 vjeç, por mjaft ambicioze dhe e guximshme. Shqipe Dreshaj e ka të qartë rrugën që dëshiron të ndjekë… E zhveshur nga komplekset dhe paragjykimet, modelja shqiptare nuk ka nguruar që të vijë nudo në një set të ri fotografik.