Jessica Alba në mesin e bukurosheve

171
Ajo është një manjake e biznesit që shet produkte nga pelenat e deri tek produktet e plazhit.
Jessica Alba dukej shumë e përshtatshme në mesin e bukurosheve që morën pjesë në hapjen e një supermarketi në Nju Jork të mërkurën.
Bukuroshja u pa në këtë ngjarje në shoqëri të dy shoqeve të saj Jamie King dhe Kate Bosworth.