Foto/ Artisti që bën art me gjakun e tij

164
Rev Mayers ka pikturuar qindra vepra arti duke përdorur gjakun e tij. 39 vjeçari nga Sidnej ka rrezikuar jetën për t’u bërë nga të paktët piktorë në botë që përdorin gjakun. Ai ka rrëfyer për “Daily Mail” se e ka lidhur 3 herë makinerinë që pikturon me venat e tij dhe këtë teknikë e aplikuar para 11 vitesh. Ai bën piktura të ndryshme, që nga kafshët e deri te krijesat imagjinare. Talentin dhe guximin i këtij artisti e kanë vlerësuar nga shumë persona.