Del në treg aplikacioni i ri. AR City të tregon me saktësi vendin se ku ndodhesh

166
Ju ndodh shpeshherë që të humbisni rrugën dhe të mos e dini se ku ndodheni, e shpesh herë në këto raste as google map siu ka ardhur në ndihmë?
Nuk jeni të vetmit ka shumë persona që humbasin çdo ditë në botë, por kjo s’do ndodhi më fal aplikacionit më të fundit të dal në treg.
Kompania Tech Blippar ka sjell në treg aplikacionin e ri AR City që ka dyfishin saktësinë e GBP-s.
Sipas eksperimenteve aplikacioni i vendndodhjes ka qenë i saktë në 97.5% të rasteve.
E përveç kësaj mënyra se si funksionon AR city e bënë dhe më të saktë gjetjen e vendndodhjes. Mjafton të hapni kamerën nga aplikacioni dhe ta drejtoni nga vend ku jeni, dhe AR city do tiua tregojë menjëherë vendndodhjen.
Megjithatë Kompania Tech Blippar ka deklaruar se aplikacioni është i disponushëm vetëm për disa qytete si Londër, San Francisko dhe Mountain View dhe vetëm për përdoruesit e iphone 6s e sipër.