Zjarr masiv përfshinë pyjet në zonën e Qafë-Komiot në Kukës

155
Një zjarr i përmasave të mëdha ka përfshirë pyjet në zonën e Qafë-Komiot në Surroj të Kukësit. Zjarri i cili është i aktivizuar prej dy ditësh është vështirë për tu shuar, për shkak të terrenit të vështirë. Shtabi i Emergjencave Civile ka bërë kërkesë për të ndërhyrë nga ajri. Zjarri në zonën e Surrojt ka djegur ahishta dhe pisha.