Zbulohet, kush është ‘Daja’ nga Kosova i grabitjes së Rinasit

347

Policia ka zbuluar identitetin e personit të arrestuar pranë Shkëmbit të Kavajës me pseudonimin ‘Daja’

Ai është Ragip Hajdini, dhe është banues në Kosovë.

Ky është arrestimi i gjashtë i kryer nga Policia për grabitjen në Rinas të ndodhur më 9 prill.

Në kërkim tashmë për këtë ngjarje është edhe një shtetas tjetër kosovar me pseudonimin “Tani’