Përmbyset një makinë në Unazën e Madhe Tiranë, një person i lënduar rëndë

Një makinë është përmbytur në Unazën e Madhe të Tiranës, pranë Kopshtit Zoologjik, rreth orës 9:30.

Drejtuesi i saj ndodhet brenda dhe dyshohet se ka lëndime të shumta.