Pakot me pjesë armësh në Rinas, policia shqiptare bashkëpunim me autoritetet angleze

201
Pas zbulimit të 3 pakove postare, brenda të cilave kishte armësh luftarake, të cilat do kalonin tranzit përmes kompanisë postare jashtë vendit, autoritetet shqiptare vijojnë operacionin.
Mësohet se policia shqiptare po vijon në operacion të përbashkët në bashkëpunim me autoritetet angleze. Raportohet se dy shtetet po hetojnë lidhur me zbardhjen e ngjarjes si dhe identifikimin dhe kapen e autorit.

Ndërkohë, për nga specifika e ngjarjes, policia nuk jep të dhëna të tjera rreth këtij operacioni.