Largohen maskat pas rezistenës së të moshuarës gjatë tentativës për vjedhje

103
Tentativë për vjedhje në Shkodër. Dy persona te maskuar janë futur në banesën e shtetasit M. T. rreth 70 vjeç dhe kanë tentuar ta vjedhjen me dhunë.
Ngjarja sipas policisë së Shkodrës ka ndodhur në orën ora 18:53 të mbrëmjes së të shtunës (7 nëntor 2015) në fshatin Shtoj i Vjetër .
Si rezultat i rezistencës të të zotit të banesës, autorët nuk kanë mundur të realizojnë vjedhjen.
Policia e mbërritur në vendin e ngjarjes ka ngritur grupin hetimor për identifikimin dhe kapjen e autorëve.