Një pushues është mbytur në Porto Roman, Durrës. Ngjarja ka ndodhur para pak minutash. Policia ka shkuar në vendin e ngjarjes. Nuk dihet ende identiteti i viktimës.

Kanë qënë qytetarët që kanë njoftuar Policinë. Në vendin e ngjarjes nuk ka pasur roje bregdetare. Sipas burimeve, deti është i thellë që afërsi të bregut dhe rreziku është i madh për ata që nuk dinë not. Nga ana tjetër, moti nuk ka qënë i favorshëm dhe deti ka pasur valë.