Skandal/ Qytetarët në rradhë për të marrë ndihmat në Durrës

205

Pas tërmetit tragjik që mori shumë jetë njerëzish dhe solli shkatërrime të mëdha me qindra të plagosur, tashmë ka probleme me shpërndarjen e ndihmave dhe me regjistrimin e nevojave jetësore për banorët.

Në Durrës, siç shikohet edhe në pamjet e videos, është një kaos total.

Ka një mosrakordim të strukturave në vlerësimin e nevojave të qytetarëve që janë në hall. Ata duhet të presin nga dy deri në katër orë.