Kurse profesionale për gratë e burgosura, Klosi: Të jenë të afta për punë

    108
    Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë në bashkëpunim me Drejtorinë e Burgjeve ka bërë të mundur disa kurse profesionale pë gratë e burgosura tek burgu 325, ndërsa sot në përfundim të tyre janë shpërndarë edhe certifikata.

    Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi tha se kjo është një mundësi për gratë që në përfundim të dënimit të jenë të gatshme për punë. “Qendrat e arsimit profesional të jenë më të përhapura. Do të ngremë qendra multi-funksionale”,- tha Klosi.