Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë, partitë politike ende pa platforma politike

150
Partitë politike ende nuk kanë një dakordësimin përfundimtar sa i përket platformës politike, përmes së cilës do të synojnë t’i marrin votat e qytetarëve.
Dy koalicionet e ashtuquajtura të mëdha, thanë për Tribuna Channel se të përfaqësuesit e partive politike janë duke punuar në këtë drejtim, por ende nuk është gjithçka definitive dhe nuk ka asgjë në letër.

Madje as Lëvizja Vetëvendosje nuk ka arritur që programin e saj ta përfundojë në detaje. Sami Kurteshi, këtë gjë e arsyetoi me akordimin e skenës politike dhe zhvillimeve të papritura që kanë ndodhur.