VIDEO/ Plazhet më unike në botë

271
Plazhet më unike në botë cilësohen të tilla për shkak të peizazhit të jashtëzakonshëm dhe sepse ofrojnë një pamje ndryshe nga plazhet që jemi mësuar të shohim gjatë pushimeve tona të zakonshme.
5 plazhet më unike në botë:
Plazhi i fshehur – The Hidden Beach
Plazh me ngjyra të ndezura – The Glowing Beach
Plazhi i Ujit të Ngrohtë – The hot water Beach
Plazhi i Gjelbër – The Green Beach
Plazhi i Shkretëtirës – The Desert Beach
Për më shumë detaje rreth këtyre bukurive natyrore shikoni këtë video: