Nancy Sinatra, bashkëshortja e parë e Frank Sinatras (nga katër sa pati gjithsej), ka ndërruar jetë.

Ajo u nda nga jeta në moshën 101 vjeçare.

Nancy Sinatra është nëna e dy vajzave: AJ Lambert dhe Amanda Lambert.

“Ajo ishte një bekim dhe drita e jetës sime. Super Mami. Faleminderit për gjithçka”, ka shkruar vajza e saj e vogël në Twitter.

Nancy Sinatra lindi më 8 qershor të vitit 1940, në Barbato.

Ajo u takua me Frank Sianatran në vitin 1934 në vendpushimin e Long Branch të New Jerseyt.