Në muajin mars priten të mbahen zgjedhjet lokale në Turqi, ku Partia AK e Presidentit Erdogan mund të përballet me sfidën më të vështirë politike në vite.

Partitë politike në Turqi po bëjnë të pamundurën që të bindin njerëzit për tu dhënë votën.

Por, në listën zgjedhore janë vënë re disa të papritura.

Mes votuesve, renditej dhe grua me moshën 165 vjeçe.

Pas këtij votimi, partitë e opozitës thonë se listat e zgjedhësve po manipulohen