Thërret “Allahu Ekber” dhe tenton të hidhet nga ballkoni

131
PRISHTINË – Një i ri në Prishtinë ka tentuar të vetëvritej duke u hedhur nga ballkoni i një shtëpie.
Gjatë këtij akti, ai ishte penguar nga dy persona të cilët e mbanin atë kacavjerrë në ballkon.
Fatmirësisht, i riu nuk ka arritur ta çojë deri në fund aktin vetëflijues.
Në momentin e hedhjes ai ra në duar të inspektorit komunal.
Dëshmitarët kanë thënë se para se të tentonte të hidhej, ai ka thirru “Allahu Ekber”.