Siberi, sfida ekstreme e turistit, banjo në liqenin e fshatit më të ftohtë në botë

257
Një gjest, që mund ti afrohet një çmendurie, ai i një turisti japonez që ka vendosur të sfidojë të ftohtin dhe të zhytet në liqen.
Ngjarja ka ndodhur në Oymyakon, në Siberi, një fshat i njohur si vendi i banuar më i ftohtë në botë, me temperature mesatare në janar -60 gradë.
Ashtu siç mund ta kuptojmë nga veshjet e personave prezent, temperaturat janë shumë të ulëta dhe reagimi i turistit është elokuent, sepse sapo zhytet në liqen ngrihet dhe përpiqet të vrapojë për të gjetur një vend të ngrohtë.