Shkëmbim zjarri në New Jersey/ Vritet një polic dhe 2 nga autorët e sulmit, i treti arratiset

162

Një oficer policie është vrarë dhe dy të tjerë u plagosën gjatë një shkëmbimi zjarri të shtunën në New Jersey, thanë prokurorët, ndërsa skuadrat SWAT dhe agjentët federalë u nisën për në vendngjarje.

Dy të dyshuar, një mashkull dhe një femër, të dy të përshkruar si të mitur, gjithashtu u qëlluan, ndërsa një i tretë, i përshkruar si një mashkull i zi, i veshur me të zeza, arriti të largohej, tha një burim federal i zbatimit të ligjit për Fox News.

Një oficer policie, u dërgua në Qendrën Mjekësore në New Jersey, me një dëmtim të dukshëm të shpatullave.

“Mendimet dhe lutjet tona janë me burrat dhe gratë e Departamentit të Policisë së New Jersey, veçanërisht me oficerët e vrarë gjatë këtij sulmi dhe me banorët dhe nxënësit e shkollës që aktualisht janë nën bllokim,” tha Gov. Phil Murphy në një deklaratë. “Unë kam çdo besim tek profesionistët tanë të zbatimit të ligjit për të siguruar komunitetin dhe për të zgjidhur këtë situatë.”