Postimi i veçantë i eurodeputetit Fleckenstain që do vlerësohej nga çdo shqiptar

144

Që prej kohës që ka qenë raportues i Shqipërisë në Parlamentin Evropian, Knut Fleckenstain ka arritur që të ketë edhe shumë miq dhe ndjekës në rrjetet sociale edhe nga vendi ynë.

Knut Fleckenstain ka qënë raportues për Shqipërinë në Parlamentin Evropian dhe që nga ajo kohë ka bërë miq e ndjekës në rrjetet sociale shumë shqiptarë.

Nisur nga ky fakt, eurodeputeti gjerman duket se ka vendosur që njoftimet e rëndësishmenë profiling e tij t’i bëjë edhe në gjuhën shqipe, siç ka ndodhur sot.