Operacion i madh anti-terrorist në Barcelonë

187
Një operacion i madh anti-terrorist është duke u zhvilluar përreth kishës “Sagrada Familia” në Barcelonë.
Mediat spanjolle raportojnë se policia ka vendosur perimetrin e sigurisë përreth disa blloqeve të banesave.
Gjithashtu stacioni i metrosë në atë zonë është mbyllur. Dëshmitarë nga vendngjarja raportojnë se forca të shumta policie të armatosura po kontrollojnë zona të caktuara dhe kanë urdhëruar dyqanet që të mbyllen.
Një njësi antieksploziv do të kontrollojë një kamion të dyshimtë që është parkuar pranë kishës së njohur.