Kështu u dukën yjet në tapetin e kuq të ‘Grammy Awards’

254
Eventi i mbrëmshëm Grammys bëri bashkë yjet e muzikës të cilët vlerësuan dhe performuan hitet më të mira të këtij vitit. Këtë herë eventi ishte edhe më i veçantë pasi merrnin pjesë edhe shqiptaret që na bëjnë krenarë nëpër botë.
Teksa parakalonin në tapetin e kuq, yjet pjesëmarrës tërhoqën vëmendjen maksimale me paraqitjen e tyre.

rita-or.jpg

 

de13c4fd408a9d3cb442f9f02f6cd88b.jpg

b1154d4b7c675e54c3df66ecf5d55c9e.jpg

257b7e167cd7bcbf432de84281a77172.jpg

0682f44c6909b1a5454d1ef1298e890f.jpg

404f840d635bc5cb09cf4b2cadb2ccc2.jpg

e81198efe64091300bf0d6c63bc56405.jpg

c7d3f250bfd135c96e23f845b9033026.jpg

5fc31c9cfa7c5e03ff7c3b87dc898686.jpg

6a74f2fda930c0a32cb66519c204aa12.jpg

39c52ca830d5808bcd263c727e782894.jpg

7c8c5d62356d0653e6b89db24dce3a75.jpg

14ec09f9486c20b02785bac6edc086ad.jpg

2460a2a36305a972e4f12f6f49322ee7.jpg

2adb36a443dc619afbb6e958d4dc00d2.jpg

f7027150f9fd81ae239767fc13ab2a2a.jpg

668df1aaab4781dfad408426b94da115.jpg

233ad8cbcf7053292d3cf238eee96e43.jpg

180128180313-01-grammys-red-carpet-2018-exlarge-916.jpg

 

180128203906-21-grammys-red-carpet-2018-exlarge-916.jpg

180128203902-19-grammys-red-carpet-2018-exlarge-916.jpg

180128204217-25-grammys-red-carpet-2018-exlarge-916.jpg