Sigal

RUSI – Një udhëtim drithërues ka qenë ai i një grup turistësh në parkun Belogorsk në Rusi. Ata janë gjendur përballë me një luan të madh por tepër miqësor.

Pasi ndaloi makinën luani “zbret” shoferin, i zë vendin dhe fillon të përkëdhelet sikur të ishte një mace. Më pas fillon të përkëdhelë dhe lëpijë edhe turistët, të cilët si për çudi nuk kishin aspak frikë por nisin e bëjnë foto dhe video me të.