Gruaja e tradhtuar bllokon bashkëshortin: Luis zbrite nga makina jote atë k****

166
Britmat, bilbila, rrëmujë, bllokime në rrugë dhe e gjitha kjo e shkaktuar nga një grua e tradhtuar.
Adalia Brinez nga Ibagué, Kolumbi ndalon makinën e bashkëshortit të saj, i cili ndodhej brenda me dashnoren. Ajo ka filluar të bërtasë, duke mbledhur rreth vetes turmë të madhe njerëzish, të cilët mbështesnin fuqishëm bashkëshorten e tradhtuar.
“Vagabondë, dashnorë të poshtër dilni jashtë nga makina, Luis zbrite nga makina jote atë k****”- bërtiste Adalia.
Në një moment sipër makinës shfaqet dhe një okllai, e cila kishte ardhur nga turma e njerëzve.
Sic e shihni dhe nga pamjet, bashkëshorti i saj Luis Alberto Diaz me dashnoren rrezikuan keq jetën, sepse përveç gruas së irrituar ishte dhe turma e” çmendur” që donte të ndëshkonte tradhtarin.
Pas disa minutash kaosi dhe tmerri në rrugët e qytetit kolumbian mbërrin në vend policia, e cila ndihmon për të dalë jashtë makine, “dashoren”. Gjithashtu policia ka shpërndarë turmën duke rikthyer jetën normale në qytet.