FOTO/ Fundjavë e shthurur e të rinjve britanikë, alkool, drogë dhe skena erotike në rrugë

756

Në javën e fundit të majit qytetet anembanë Britanisë, janë “pushtuar” nga të rinjtë që kanë dalë për të festuar.

Ajo që bie në sy është se festat e këtyre të rinjve e “kalojnë cakun”, pasi ata e teprojnë me alkool e lëndë narkotike dhe krijojnë në rrugë një pamje jo edhe aq të bukur.

Në fotot e mëposhtme do të shikoni djem e vajza të shtrirë në mes të rrugës, zënka të ndryshme dhe veprime të tjera që të gjithë ata do të mendoheshin dy herë për t’i kryer nëse do të ishin “esëll”