Tmerrohen njerëzit, edhe tërmeti i dytë i frikshëm

394

Dy termete kane tronditur Shqiperine. Tirana, Durres, Kruje, Lezhe, dhe gjithe jugu i Shqiperise eshte lekundur ne menyre te tmerrshme.

Dy termete 5.8 dhe 5.5 ballesh kane lekùndur ne themele qytetet. Deri me tani njoftohen per deme materiale ne zona te ndryshme.

Image