Tërmeti i fuqishëm/ Nis shembja e oxhakut gjigant në Tiranë

349

Bashkia e Tiranës ka nisur prishjen e objekteve, të cilat kanë pësuar dëme nga tërmeti dhe përbëjnë rrezik për qytetarët.

Një nga objektet e para është edhe një oxhak industrial ku ka filluar menjëherë prishja e ndërtesës, ndërkohë që ngjitur me të janë ndërtuar edhe vila 3-katëshe.

Kryetari i Bashkisë tha se oxhaku industrial i krisur përbën rrezik shembje e duhet rrëzuar nga Bashkia Tiranë, dhe do të bëhet po sot.

ImageImageImageImage