Temperatura deri në 28°C, moti për sot

191

Dita e hënë, datë 14 Tetor do të mbetet me kthjellime dhe vranësira mesatare. Era do të jetë e lehtë me drejtim Perëndim me shpejtësi 7 m/sek në bregdet.

Valëzimi do të jetë i forcës 2 lartësi vale 0,3 deri në 0,5 metër në det të hapur.

Temperaturat min dhe max

Zonat malore 6/21°C
Zonat e ulëta 8/28°C
Zonat bregdetare 15/28°C.