Përmbytet qyteti i Gjirokastrës, rrëshqitje dherash edhe në Përmet

237
Reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar probleme në hyrje të qytetit të Gjirokastrës duke vështirësuar qarkullimin e këmbësorëve dhe automjeteve.
Ndërsa disa fshatra të Gjirokastrës, për shkak të erërave kanë mbetur pa energji elektrike.
Gjithashtu raportohet se ka pasur probleme me rrëshqitjet e dherave edhe në Permet, në Çarshovë dhe Frashër.