Policia ka ndërmarrë një tjetër aksion pas atij të Shkodrës ku arrestuan disa persona dhe u sekuestruan 6 mjetet të blinduara.

Policia e rendit dhe ajo rrugore kanë nisur aksionin në Berat kun ë focus janë makinat me xhamat e zi. Kontrolli po zhvillohet në të gjitha akset.

Janë kontrulluar fizikisht drejtuesit, mjetet dhe dokumentacionet e tyre.

Aksione janë zhvilluar në vendin e quajtur “Kthesa e Poshnjës” “Kombinat” “Uznovë”. Aksionet vijojnë ende, ndërkohë që policia e Beratit do të japë së shpejti rezultatet e tij.