Kush janë protestuesit e lënduar sot në zonën e Astirit, PD ka publikuar emrat

228

Partia Demokratike ka publikuar emrat e personave të lënduar këtë të martë gjatë përplasjes mes policisë dhe protestuesve në zonën e Astirit në Tiranë.

Tensionet nisën menjëherë sapo disa mjete të Inspektoriatit Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit (IKMT) erdhën në zonë për të shkatërruar disa godina.

LISTA E PUBLIKUAR NGA PD
Mahmut Imallari 57 vjeç
Isuf Gjata 80 vjeç
Artur Nuja 43 vjeç

Gentian Alla, 36 vjeç
Çerçiz Jaçe, 74 vjeç
Adelina Shehu 46 vjeç.
Dhurata Shehu 69 vjeç

Pas përpleshjeve edhe 5 oficerë të policisë kanë mbetur të plagosur. Fatmirësisht asnjëri prej të lënduarave nuk ka pësuar dëme serioze.