KLGJ zhvillon nesër mbledhjen e rradhës

222

Mbledhja e radhës së Këshillit të Lartë Gjyqësor, do të jetë nesër ditën e Mërkurë, datë 29.01.2020, ora 11.00.

Në këtë mbledhje shqyrtohet:

Organizimi ceremonisë së betimit të të emëruarve gjyqtarë në mbledhjen e datës  09.01.2020.

Si dhe caktimin në pozicion të të diplomuarve në Shkollën e Magjistraturës në vitin akademik 2018-2019, të emëruar gjyqtarë më datë 09.01.2020. Gazetarët janë njoftuar edhe në KLGJ media grup.Kamerat do ta ndjekin ceremoninë e betimit, për gjyqtaret e rinj.