EKSPERTI FADIL KEPI: NDRYSHON LIGJI PËR PENSIONET E MINATORËVE

1134

Ja ndryshimet e kushteve për pensionet e minatorëve

Si të shtojmë vitet e punës për pension të plotë duke bërë vetësigurime, pensioni familjar dhe procedurat që duhet të ndiqni, ripunësimi pas pensionit

Pensioni për minatorët

Pyetje

Disa minatorë nga rrethe të ndryshme që kanë punuar në miniera në nëntokë, janë të interesuar të dinë për përmbajtjen e dy vendimeve të Qeverisë miratuar kohët e fund: “Për lejimin e punësimit të minatorëve pas daljes në pension dhe përfshirjen në…

( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)