Top 5 golashënuesit e vitit 2017

484
Messi, Ronaldo dhe Lewandowski, janë në garë për golashënuesin më të mirë për vitin kalendarik 2017. Ata deri më tani kanë realizuar nga 53 gola (me klub dhe kombëtare).
Kur jemi duke shkuar drejt fundit të këtij viti kalendarit, është koha e përkryer për t’i vlerësuar performancat e lojtarëve të ndryshëm gjatë 12 muajve të fundit.
Kur kanë mbetur edhe dy javë, Messi, Ronaldo dhe Lewandowski, janë duke garuar për çminin e golashënuesit më të mirë për vitin 2017 (në listë përfshihen golat e shënuara për kombëtare dhe klub).
Më poshtë keni pesë kandidatët për golashënuesin më të mirë për vitin kalendarik 2017. 
Sigal