Panucci: Në miqësoren e marsit do afroj 2-3 lojtarë të tjerë të rinj. Kemi 6 muaj kohë për…

367
Trajneri i kombëtares shqiptare, Kristian Panucci, ka dalë sot në një konferencë për shtyp. Ai tha se do të grumbullojë 2-3 lojtarë të rinj në miqësoren e marsit, ndërkohë që është duke ndjekur 5-6 të tillë.
“Do grumbullohemi në mars për një miqësore ku do marrim dy tre lojtarë që duam t’i shohim për kombëtaren. Kemi 6 muaj kohë për të formuar grupin që do të provojë të arrijë Europianin. Jam duke vëzhguar 5-6, por nuk them emra sepse janë lojtarë të rinj dhe më mirë mos të them emra. Gjithashtu ndryshe kur i shikon nga afër dhe ndryshe në video”, u shpreh Panuçi.